Kiadó orvosi rendelő bejáratott helyszíneken

Célunk, hogy ügyfeleink olyan rendelőkben tudják fogadni pácienseiket, amelyek minden igényt képesek kielégíteni. A praxis sikerének érdekében minden általunk kínált kiadó rendelő frekventált helyszínen található, amelyet a betegek már jól ismernek. Bérelhető rendelő az WorCare Oxivit Egészségközpontjaiban: a MOM Park Medical Centerben és a Bem József utcában. Az egészségközpontokban több szakrendelés is elérhető, a páciensek ezért előnyben részesítik ezeket a különálló rendelőkkel szemben.
A rendelő bérlés során természetesen nemcsak az elhelyezkedés számít. Tudjuk, hogy számos egyéb fontos tényezőt is figyelembe kell venni. Ezek közül kiemelkedik az alapterület és a felszereltség, de meg kell említeni a kapcsolódó szolgáltatásokat is. Mivel bejáratott helyszínekről van szó, a hozzávetőleg 15 m2-es kiadó rendelő mellé biztosítjuk a szükséges szolgálati helyiségeket is. Természetesen recepció, illetve mosdó is elérhető.

Rendelő a szükséges felszereléssel

Tisztában vagyunk azzal, hogy a rendelő a megfelelő eszközök hiányában alkalmatlan a szakszerű munkavégzésre. Kiadó helyiségeink éppen ezért felszereltek, így Ön a rendelő bérlés után azonnal feladatai elvégzésre koncentrálhat. Nem kell a berendezéssel bajlódnia, azonnal birtokba veheti új vizsgálóját. Mivel kifejezetten egészségügyi célokra tervezett helyiségekről van szó, a kialakítás során figyelembe vettük a szakmára jellemző, speciális igényeket.

A rendelők alkalmasak szakorvosi feladatok ellátására, így szinte az orvosi szakma teljes spektrumáról várjuk az érdeklődők megkereséseit. A kardiológia, a radiológia, a belgyógyászat, a nőgyógyászat, az urológia és az orvosi képalkotás, a röntgen vagy az ultrahang területeivel foglalkozó szakemberek számára is tudunk megfelelő rendelőt ajánlani.

Bérlőink rendelkezésére bocsátjuk korszerű diagnosztikai hátterünket, teljes körű labor- és képalkotó diagnosztikai szolgáltatásunkat, amely mindenben megfelel a kor követelményeinek.

Mi jár még a kiadó rendelő mellé?

Nem csupán helyszínt szeretnénk biztosítani praxisához. Célunk, hogy a Magyarországon elérhető egészségügyi szolgáltatások színvonala tartósan emelkedjen. Úgy hisszük, a minőségi szolgáltatás elengedhetetlen feltétele, hogy a szakemberek zavartalanul dolgozhassanak, és a munkájukra fókuszálhassanak. Ennek jegyében szeretnénk minden, a praxis működtetéséhez kapcsolódó járulékos terhet levenni bérlőink válláról.

Gondoskodunk a tökéletes higiéniáról, a kiadó orvosi rendelő takarításáról, esetleges sterilizálásáról. Elvégezzük az egészségügyi textíliák mosatását. Kérésére az ÁNTSZ ügyintézés egészét átvállaljuk.

A marketing területén is segítségére leszünk. A rendelő bérlés díja tartalmazza új névjegykártyáinak költségeit. Bemutatkozási lehetőséget és saját, elérhetőségeket, szolgáltatási listát és árjegyzéket tartalmazó aloldalt biztosítunk Önnek az oxivit.hu weboldalon. Megjelenhet továbbá az Oxivit, illetve az Egészség-portál hírleveleiben.
Olyan kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtunk, mint az informatikai háttér, valamint a különféle egészségpénztárak kártyáival és bankkártyával történő fizetés lehetőségének biztosítása.

Modern váróterem Kiadó orvosi rendelő váróterem Bérelhető orvosi rendelő Magasan felszerelt rendelő bérlése Exluzív kiadó rendelő Magasan felszerelt rendelő Jól felszerelt kiadó rendelő Kényelmes fekvő rendelő Terheléses vizsgálatra is kiadó rendelőFelkészült segítőkész recepció Legmodernebb gépek a kiadó rendelőben Modern letisztult folyosó Magasan felszerelt magán rendelő