Kiadó orvosi rendelő bejáratott helyszíneken

Célunk, hogy ügyfeleink olyan rendelőkben tudják fogadni pácienseiket, amelyek minden igényt képesek kielégíteni. A praxis sikerének érdekében minden általunk kínált kiadó rendelő frekventált helyszínen található, amelyet a betegek már jól ismernek. Bérelhető rendelő a Doktor24 Egészségközpontjaiban: a CityZen Irodaházban található Doktor24 rendelő-komplexumban és a Bem József utcában. Az egészségközpontokban több szakrendelés is elérhető, a páciensek ezért előnyben részesítik ezeket a különálló rendelőkkel szemben.

A rendelő bérlés során természetesen nemcsak az elhelyezkedés számít. Tudjuk, hogy számos egyéb fontos tényezőt is figyelembe kell venni. Ezek közül kiemelkedik az alapterület és a felszereltség, de meg kell említeni a kapcsolódó szolgáltatásokat is. Mivel bejáratott helyszínekről van szó, a hozzávetőleg 15 m2-es kiadó rendelő mellé biztosítjuk a szükséges szolgálati helyiségeket is. Természetesen recepció, illetve mosdó is elérhető.

Doktor24 Egészségközpont

Rendelő a szükséges felszereléssel

Tisztában vagyunk azzal, hogy a rendelő a megfelelő eszközök hiányában alkalmatlan a szakszerű munkavégzésre. Kiadó helyiségeink éppen ezért felszereltek, így Ön a rendelő bérlés után azonnal feladatai elvégzésre koncentrálhat. Nem kell a berendezéssel bajlódnia, azonnal birtokba veheti új vizsgálóját. Mivel kifejezetten egészségügyi célokra tervezett helyiségekről van szó, a kialakítás során figyelembe vettük a szakmára jellemző, speciális igényeket.

Legmodernebb gépek a kiadó rendelőben

A rendelők alkalmasak szakorvosi feladatok ellátására, így szinte az orvosi szakma teljes spektrumáról várjuk az érdeklődők megkereséseit. A kardiológia, a radiológia, a belgyógyászat, a nőgyógyászat, az urológia és az orvosi képalkotás, a röntgen vagy az ultrahang területeivel foglalkozó szakemberek számára is tudunk megfelelő rendelőt ajánlani.

Bérlőink rendelkezésére bocsátjuk korszerű diagnosztikai hátterünket, teljes körű labor- és képalkotó diagnosztikai szolgáltatásunkat, amely mindenben megfelel a kor követelményeinek.

Magasan felszerelt magán rendelő

Mi jár még a kiadó rendelő mellé?

Nem csupán helyszínt szeretnénk biztosítani praxisához. Célunk, hogy a Magyarországon elérhető egészségügyi szolgáltatások színvonala tartósan emelkedjen. Úgy hisszük, a minőségi szolgáltatás elengedhetetlen feltétele, hogy a szakemberek zavartalanul dolgozhassanak, és a munkájukra fókuszálhassanak. Ennek jegyében szeretnénk minden, a praxis működtetéséhez kapcsolódó járulékos terhet levenni bérlőink válláról.

Gondoskodunk a tökéletes higiéniáról, a kiadó orvosi rendelő takarításáról, esetleges sterilizálásáról. Elvégezzük az egészségügyi textíliák mosatását. Kérésére az ÁNTSZ ügyintézés egészét átvállaljuk.

Modern váróterem

A marketing területén is segítségére leszünk. A rendelő bérlés díja tartalmazza új névjegykártyáinak költségeit. Bemutatkozási lehetőséget és saját, elérhetőségeket, szolgáltatási listát és árjegyzéket tartalmazó aloldalt biztosítunk Önnek a doktor24.hu weboldalon. Megjelenhet továbbá a Doktor24 online felületein, tájékoztatóiban.

Olyan kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtunk, mint az informatikai háttér, valamint a különféle egészségpénztárak kártyáival és bankkártyával történő fizetés lehetőségének biztosítása.